Högrevsgryta med smak av saffran
Vi är just nu i Lissabon och hälsar på två av våra söner som bor och arbetar där. Vi hyr en lägenhet på Airbnb och har en fin balkong där vi satt och åt en supergod högrevsgryta med smak av saffran.
Jag gillar högrevsgrytor väldigt mycket eftersom att de är enkla att laga. Koktiden kan förstås vara lite lång men det är klart värt väntan! Grytan serverades med ugnsgrillade grönsaker och fräsch sallad.

Högrevsgryta med saffran Paleo AIP LCHF
Ingredienser

Gör så här
Dela köttet i mindre bitar och bryn lätt i en stekpanna med valfritt fett.
Hacka lök och vitlök och stek dem lätt tillsammans med köttet.
Lägg köttet och löken i en gryta. Tillsätt övriga kryddor och benbuljong/vatten.
Låt sjuda ca 2 tim eller tills köttet är mört.
Krydda och smaka av med hackad färsk koriander och örtsalt.
Ingredienser
Instruktioner
Dela köttet i mindre bitar och bryn lätt i en stekpanna med valfritt fett.
Hacka lök och vitlök och stek dem lätt tillsammans med köttet.
Lägg köttet och löken i en gryta. Tillsätt övriga kryddor och benbuljong/vatten.
Låt sjuda ca 2 tim eller tills köttet är mört.
Krydda och smaka av med hackad färsk koriander och örtsalt.
