Rödbetor har så vacker färg, mixar du den med kokosmjölk framträder färgen ännu mer. Rödbetssmaken blir extra god med kombinationen citron, ingefära och en soppa som är god att äta kall också. Nyttig både för ögat och kroppen.
Som jag berättade i går så kommer detta recept vara med i en kokbok läs mitt blogg inlägg om det här
Rödbetsoppa Paleo
Ingredienser

Gör så här
Skala och hacka lök och vitlök, fräs i kokosolja
Dela blomkålen i mindre bitar. Skala och skiva rödbetorna, fräs blomkål och rödbetor ihop med löken
Tillsätt vatten, buljong och kokosmjölk, koka tills rödbetorna och blomkålen är mjuka
Riv citronskal och pressa citronjuice
Mixa soppan slät i en mixer, tillsätt citronskal och juice smaka av med salt och peppar
Strimla rödkålen
Häll upp soppan och lägg i strimlad rödkål och klicka på lite pepparrotsyoghurt
Riv pepparrot
Pressa citron
Mosa avocado
Blanda avocado, kokosyoghurt, pepparrot och pressad citron smaka av med salt och peppar.
Ingredienser
Instruktioner
Skala och hacka lök och vitlök, fräs i kokosolja
Dela blomkålen i mindre bitar. Skala och skiva rödbetorna, fräs blomkål och rödbetor ihop med löken
Tillsätt vatten, buljong och kokosmjölk, koka tills rödbetorna och blomkålen är mjuka
Riv citronskal och pressa citronjuice
Mixa soppan slät i en mixer, tillsätt citronskal och juice smaka av med salt och peppar
Strimla rödkålen
Häll upp soppan och lägg i strimlad rödkål och klicka på lite pepparrotsyoghurt
Riv pepparrot
Pressa citron
Mosa avocado
Blanda avocado, kokosyoghurt, pepparrot och pressad citron smaka av med salt och peppar.
2 comments
Jag gissar att blomkålen kokas med rödbetorna? Kanske bara en stund? Hittar inte om dem i beskrivningen
Hej det stämmer att du kokar med blomkålen. Jag har missat det i beskrivningen tack för att du frågar