Regnbågstema idag igen, det kan man ha varje dag tycker jag. Blomkålsmoset med saffran var fantastiskt. Att äta grönsaker med många färger är bra för din hälsa, extra bra är det att äta mycket av de gröna de är extra näringsrika. Idag börjar jag äta en lite striktare kost AIP Paleo, jag har sedan något år haft problem med min sköldkörtel. Det senaste åren har jag fokuserat på nyttigare mat, meditation för att minska stress och lugnare träning som styrketräning och promenader. Jag är en bra bit på väg mot bättre hälsa har totalt gått ner 17 kg och det känns skönt, men är fortfarande trött, så igår startade jag 30 dagar antiinflammatorisk kost enligt aip paleo. Jag berättar lite mer om den kosten en anna dag för dig som inte vet var det är. Blir du nyfiken googla gärna.
The textile is a tablecloth bought #secondhand plate also second hand.
#buffebilden #tidningenbuffe #guthealth #aip #antiinflammatorisk #antiinflammatory #autoimmunepaleo #paleo #probiotics #prebiotics #healing #ekologiskt #nyttigt #matsommedicin #foodasmedicine #eatrealfood #colorfulfood #colorful #instafood #aipdiet #viktnedgång #fellwell #viktnedgång #lowcarb #lågkolhydratkost #cleaneating #organic #ekologiskt #tyroid
Blomkålsmos med saffran och ugnsbakad fisk
Ingredienser

Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader
Lägg fisk och brysselkål i en ugnsform, lägg på kokosolja och pressa 1 vitlöksklyfta på brysselkålen.
Hacka/skär purjolöken i bitar och lägg på fisken, krydda med örtsalt och timjan
Grädda i ugn ca 15-20 min
Dela blomkålen i bitar, koka tills mjuk ca 10 min
Riv skal från apelsin, när blomkålen är mjuk mosa den med apelsinskal, saffran och kokosmjölk, smaka av med örtsalt.
Servera med sallad
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader
Lägg fisk och brysselkål i en ugnsform, lägg på kokosolja och pressa 1 vitlöksklyfta på brysselkålen.
Hacka/skär purjolöken i bitar och lägg på fisken, krydda med örtsalt och timjan
Grädda i ugn ca 15-20 min
Dela blomkålen i bitar, koka tills mjuk ca 10 min
Riv skal från apelsin, när blomkålen är mjuk mosa den med apelsinskal, saffran och kokosmjölk, smaka av med örtsalt.
Servera med sallad