Ratatouille lagar jag ofta som en gryta, men här är är en variant som också är vacker att titta på, fin att ställa på bordet om du har gäster eller bara vacker för dig i vardagen. Om du vill kan du laga receptet som en gryta. Du kan också laga tomatsåsen som den är, gott tillsammans med lite god pasta gjord på kål eller squash.
#ratatouille #paleo #paleomiddag #lchf#cleaneating #eatclean #squash#paleorecept #vegan #tomato #healtyfood#middagstips #lågkolhydratkost #lowcarb#zucchini #eggplant
#diaryfree #glutenfritt #glutenfree#instafood #guiltfree #pattern #artist#eattherainbow #lchfrecipe #dinner#organic #ekologiskt #artfood
Ratatouille
Ingredienser

Gör så här
Sätt ugnen på 150 grader
Finhacka gul lök
Pressa/riv vitlöksklyftor
Fräs löken mjuk i smör eller olja
Dela tomater i bitar och lägg i stekpannan med kryddor, tomatpuré och örtsalt.
Låt koka 10 min ev tilsätt lite vatten
Skär squash, aubergin , paprika och rödlök i ca 1 cm tjocka skivor.
Lägg tomatsås i botten på en ugnsform , lägg i grönsakerna titta på mitt foto för att se hur jag gjorde. Jag saltade och pepprade lite ibland mellan skivorna.
In i ugnen ca 1 timma
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 150 grader
Finhacka gul lök
Pressa/riv vitlöksklyftor
Fräs löken mjuk i smör eller olja
Dela tomater i bitar och lägg i stekpannan med kryddor, tomatpuré och örtsalt.
Låt koka 10 min ev tilsätt lite vatten
Skär squash, aubergin , paprika och rödlök i ca 1 cm tjocka skivor.
Lägg tomatsås i botten på en ugnsform , lägg i grönsakerna titta på mitt foto för att se hur jag gjorde. Jag saltade och pepprade lite ibland mellan skivorna.
In i ugnen ca 1 timma