Fröknäcke gillar jag väldigt mycket. Jag äter dem ofta till frukost, med tex majonnäs, tomat och avokado eller hummus och rödlök. Jag gillar smaken av alla frön och de är glutenfria höjer inte blodsockret lika mycket som vanligt knäckebröd. Fröknäcke är gott och nyttigt att äta.
Fröknäcke
Ingredienser

Gör så här
Sätt ugn på 150°
Blanda alla torra ingredienser
Koka vatten och lägg i kokosolja
Häll i allt torrt i vattnet rör om och låt stå 15 min.
Lägg allt tunt på bakplåtspapper, du kan använda ett bakplåtspapper ovan på för att lättare kavla ut.
I ugn ca 1 – 1 1/2 timma. Låt det svalna på galler.
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugn på 150°
Blanda alla torra ingredienser
Koka vatten och lägg i kokosolja
Häll i allt torrt i vattnet rör om och låt stå 15 min.
Lägg allt tunt på bakplåtspapper, du kan använda ett bakplåtspapper ovan på för att lättare kavla ut.
I ugn ca 1 – 1 1/2 timma. Låt det svalna på galler.