Utskriftsalternativ:

Leverpaté bästa näringen för din kropp Paleo / LCHF / AIP

mängd6 portioner

Leverpate Paleo / AIP / LCHF

 500 g nötfärs
 250 g nötlever
 2 msk ceylonkanel
 3 msk färskriven ingefära
 2 krm kryddnejlika
 2 st gul lök
 4 st vitlöksklyftor
 100 g talg eller ghee
 3 tsk örtsalt
1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Hacka gul lök och vitlök.

3

Fräs lök ihop med övriga kryddor i talg eller ghee.

4

Ta bort hinnor på levern och mixa den i matberedare tillsammans med lökblandning

5

Blanda nötfärs och mixad lever.

6

Häll i ugnsform och grädda i ugn ca 1 timma. Jag använde ett bakplåtspapper i formen.

7

Goda att äta både varm och kall, jag serverade med ugnsgrillad brysselkål, rödlök och rädisor och smält ghee.

Näringsinnehåll

Portioner 6