fbpx

Utskriftsalternativ:

Kammussla med tång

mängd4 portioner

Pilgrimsmussla förrätt

 5 g torkad rörhinna
 4 st kammusslor
 4 st rädisor
 1 st morot
 1 st lime
 1 ½ dl kokosyoghurt
 1 tsk wasabipulver (eventuellt 2 tsk)
 1 msk kokosolja
 örtsalt
1

Blötlägg tång i kallt vatten 5-10 min. Häll bort vattnet och dra isär tången.

2

Blanda kokosyoghurt med wasabipulver och smaka av med örtsalt.

3

Hyvla moroten i tunna skivor.

4

Lägg morotsskivorna på en tallrik.

5

Lägg tången ovanpå och pressa lite limejuice på tången.

6

Stek pilgrimsmusslor och rädisor hastigt med kokosolja i het panna ca 1 minut per sida och salta. Eller grilla dem.

7

Lägg en kammussla och rädisa på tallriken och servera med lite wasabisås.

Näringsinnehåll

Portioner 4

Colorful Health

Colorful Health