Utskriftsalternativ:

Asiatiska fiskbiffar Paleo LCHF AIP

mängd4 portioner

Asiatiska fiskbiffar Paleo LCHF AIP

Fiskbiffar
 400 g torsk
 200 g skalade räkor
 1 st lime
 2 msk hackat citrongräs
 2 msk riven färsk ingefära
 2 msk riven färsk gurkmeja
 1 msk fisksås
 1 st kruka färsk koriander
 2 msk kokosolja
 örtsalt
Myntasås
 3 dl kokosyoghurt
 4 msk hackad mynta
 örtsalt
Blomkålsriv
 800 g blomkål och rödkål
 4 msk kokosolja
 örtsalt
1

Lägg fisk, räkor, riven ingefära, riven gurkmeja, hackat citrongräs och fisksås i en matberedare mixa lätt.

Riv skal från ½ lime och pressa juice från 1 hel lime, tillsätt det och
hackad koriander och salt till den mixade fisken och blanda..

Blöt händerna i kallt vatten och forma 8 biffar
Stek med kokosolja i stekpanna eller lägg i ugnsform och grädda i ugn 175 grader ca 15 min.

Blanda alla ingredienser till myntasåsen i en skål och smaka av med örtsalt.

Riv blomkål och rödkål grovt på ett rivjärn, stek kålen på låg värme i stekpanna med valfri mängd kokosolja och salta.

Näringsinnehåll

Portioner 4